Convocatòries

L’Institut d’Estudis del Pròxim Orient Antic (IEPOA) de la UAB, en col·laboració amb la coordinació del Màster Universitari en Egiptologia d’aquesta mateixa universitat, ha engegat un seguit d’accions destinades a titulats del màster i doctorands de la línia de recerca en “Egiptologia i orientalística antiga” del Programa de Doctorat en Ciències de l’Antiguitat i de l’Edat Mitjana de la UAB que té com a objectiu facilitar la seva professionalització com a egiptòlegs i la seva incorporació a missions i projectes arqueològics i epigràfics sobre el terreny. Així, les destinacions són missions arqueològiques a Egipte, del mateix IEPOA o d’altres institucions. Aquestes accions són:

1. Convocatòries per cobrir llocs d’arqueòleg o epigrafista a les missions de l’IEPOA a Egipte. El 2018 va tenir lloc la primera convocatòria que va comportar la selecció de deu arqueòlegs/epigrafistes per als equips d’aquestes missions. El 2919 s’ha obert una segona convocatòria i han estat seleccionats quatre arqueòlegs més. La finalitat és que tots els doctorands i titulats de màster en Egiptologia de la UAB que reuneixin les condicions tinguin l’opció de participar-hi i adquirir experiència de camp o integrar-se als seus equips de recerca.

2. Convocatòries per seleccionar candidats a plans de formació en tècniques arqueològiques aplicades a l’egiptologia, com ara la ceramologia, la restauració o l’antropologia física. Els estudiants seleccionats es formen amb especialistes en aquests àmbits i fan pràctiques professionalitzadores en missions arqueològiques a Egipte, de l’IEPOA o d’altres institucions espanyoles o estrangeres.

  • Convocatòria arqueòlegs 2019

Convocatòria

Resolució

  • Coonvocatòria ceramòleg 2019

Convocatòria

Resolució

  • Convocatòria arqueòlegs 2020

Convocatòria

Resolució

  • Coonvocatòria ceramòleg 2020

Convocatòria

Resolució

Patrocinadors i col·laboradors