Raquel Agrás Flores

Epigrafista

Raquel Agrás Flores és llicenciada en Història per la Universitat de Barcelona (UB), va cursar el postgrau i màster (títol propi) en Egiptologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), és Especialista (títol propi) en Reconstrucció virtual del patrimoni per la Universitat d’Alacant (UA) i ha realitzat curs de postgrau “Digital Epigraphy: Technological and practical issues applied to the recording of ancient Egyptian texts and images” impartit per Krisztián Vértes (Oriental Institute of the University of Chicago), a l’Institut de Llengües i Cultures de la Mediterrània i el Pròxim Orient (ILC-CSIC, a CCHS-CSIC, Madrid).
 
Es troba inscrita al Programa de Doctorat en Cultures en Contacte a la Mediterrània de la UAB i treballa en la seva tesi doctoral titulada “La recitació 153 (A/B) del Llibre de la Sortida al Dia. Transmissió textual i significació”, baix la direcció del Dr. Miguel Ángel Molinero Polo i la tutela del Dr. Josep Cervelló Autuori.
 
Membre de l’equip epigràfic del South Asasif Conservation Project (SACP) de la Universitat Americana del Caire durant 5 anys i també forma part del projecte d’investigació. Investigació, Ministeri dEconomia, Indústria i Competitivitat.
 
Ha participat en congressos i seminaris sobre el camp d’estudi, és autora de la documentació epigràfica de diverses publicacions i actualment realitza un projecte de reconstrucció virtual.

Patrocinadors i col·laboradors